Hľadáš výhovorky alebo chceš uspieť v MLM?

od autora: | 8. septembra 2015

výhovorky v MLMVitajte pri mojom ďalšom článku. Dnes sa s vami podelím o jednu z novších výhovoriek ľudí, ktorou sa bránia úspechu v MLM. Na túto výhovorku som prišiel v jednej z diskusných skupín na Facebooku. Viete akú výhovorku mám na mysli?

Prezradím vám ju ale o chvíľu.

Skúsme si rozobrať nasledujúcu situáciu.

Predstavte si situáciu, že idete stavať dom. Pravdepodobne vás budú zaujímať všetky informácie, ako sa domy stavajú a čo všetko budete k stavbe domu potrebovať. Je to tak?

Budú vás v tomto momente zaujímať aj informácie prečo dom nestavať? Budete kontaktovať ľudí, čo v dome nebývajú alebo dom nikdy nestavali? Pravdepodobne nie. Veď idete stavať dom a ste rozhodnutý, že si dom postavíte.

Teraz zmeňme situáciu na MLM podnikanie.

Niečo ste si o MLM prečítali, možno vás aj zaujala niektorá MLM spoločnosť a rozhodli ste sa, že by ste sa do MLM podnikania pustili.

Čo urobíte ako prvé? Predpokladám, že si začnete hľadať infomácie, ako v MLM podnikaní uspieť. Pravdepodobne budete chcieť nakontaktovať niekoho, kto s danou MLM spoločnosťou aktívne spolupracuje, aby vám poskytol potrebné informácie. Aby vám ukázal, aké možnosti daná MLM spoločnosť poskytuje a podobne. Je tak?

Napadlo by vás kontaktovať niekoho, čo sa o MLM podnikanie nezaujíma, aby vám povedal, ako to v danej MLM spoločnosti funguje? Možno nie. Nenapadne to toho, kto hľadá riešenie a má seriózny záujem v MLM podnikať a uspieť.

A tu prichádzame k výhovorke, ktorú som mal na mysli v úvode článku. Tou výhovorkou je: „Chcem si zistiť informácie zo všetkých strán“.

Tým dávate najavo, že vás zaujímajú aj informácie od nekompetentných ľudí, čo sa o MLM nezaujímajú. Ako by vám informácia od týchto ľudí mala pomôcť?

Žiaľ mnoho ľudí radšej trávi čas výhľadávaním problémov a bránia sa zarábaniu peňazí. Táto činnosť je totiž jednoduchšia.

Ja keď som sa začínal bližšie zaujímať o MLM podnikanie, myslíte si, že ma zaujímali názory ľudí, čo v MLM nepodnikajú? Nezaujímali a stále nezaujímajú.

Mňa vždy zaujímajú informácie od ľudí, čo v MLM aktívne a úspešne podnikajú. A toto radím aj vám. V opačnom prípade o MLM podnikanie nemáte seriózny záujem a je vysoká pravdepodobnosť, že sa do MLM podnikania nikdy nepustíte.

Ak sa vám článok páčil, dajte mu like a zdieľajte ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach, alebo ma osobne kontaktujte.

Ak rozmýšľate, že sa do MLM podnikania pustíte, neváhajte ma kontaktovať alebo kliknite na spolupráca.

Prajem vám veľa úspechov!
Dušan Daniel.

Som networkérom a autorom blogu o MLM www.dusandaniel.sk. Aktívne podnikám v MLM. Na mojom blogu prezentujem svoje praktické skúsenosti s MLM. Vediem team ľudí a pomáham im dosiahnuť úspech v MLM. Ukazujem ľudom ako efektívne budovať databázu kontaktov a kontaktovať ľudí. Robím to čo ma baví a to je práca s ľuďmi, čo sa rozhodli, že si splnia svoje sny.

Facebook Twitter 

Comments

comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *