Ste vhodný kandidát pre podnikanie v MLM?

od autora: | 25. januára 2013

mlm, vhodný kandidátMožno si túto otázku kladiete alebo ste si ju už položili, keď ste sa prvýkrát stretli s MLM. Aká bola vaša odpoveď?  Čo ste si sami odpovedali? Možno ste odpoveď dostali od svojich priateľov. Aká je teda odpoveď?

Odpoveďou je, že MLM podnikanie nie je pre každého. Každý sa môže do tohto podnikania zapojiť, ale nie každý v ňom uspeje. Znamená to, že koncept MLM funguje,  niekomu sa darí lepšie a niekomu horšie. V čom môže byť tajomstvo?

V prvom rade treba hľadať odpoveď u seba. Či už niekto má alebo nemá úspech v MLM, všetci sme predsa ľudia a v tomto sa od seba neodlišujeme.  No odlišujeme sa v tom, ako premýšľame, čo si o sebe myslíme, čo nám hovorí vnútorný hlas, aké máme ciele a plány do budúcna, aké máme vízie, či pracujeme na svojom osobnom raste, atď. Ako môžete vidieť, netýka sa to vášho vzdelania, vašich vedomostí,  vašej politickej príslušnosti, či vášho vierovyznania. Týka sa to práce na sebe.

Základné predpoklady pre úspech v MLM:

  • byť čestný a korektný
  • byť cieľavedomý
  • byť podnikavý typ hľadajúci riešenia
  • mať rád ľudí
  • ochota pomáhať ľudom
  • mať ciele a veľkú túžbu ich dosiahnuť
  • ochota pracovať na sebe

Život je zmena a ak chcete dosiahnuť úspech v MLM, musíte pár vecí vo svojom živote zmeniť. Už len to, že sa zaujímate o MLM vás k tomu muselo niečo dotlačiť a určite si uvedomujete, že bez aktivity to nepôjde.

Ako prvé musíte zmeniť myslenie zamestnanca na podnikateľa. Dobrou správou je, že sa to dá naučiť a pracovať na tom. Tým vaša šanca na úspech vzrastie.  Niekto si povie, že nie je výrečný, no to sa dá naučiť. Ja som tiež nebol. Možno si poviete, že  rozmýšľate príliš negatívne. Ale na to existujú knihy, ktoré vás naučia myslieť pozitívnejšie. V MLM podnikaní stretnete pozitívne naladených ľudí.  Obklopte sa nimi a proste sa to na vás nalepí, či budete chcieť alebo nie.

MLM podnikanie je škola života. To čo sa v tomto podnikaní naučíte, viete využiť kdekoľvek sa pohnete. A to už stojí za to, aby ste na sebe pracovali.

Ak sa Vám článok páčil, dajte mu like, pridajte svoj komentár pod článok a zdieľajte ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach alebo ma osobne kontaktujte.

Prajem vám veľa úspechov!
Dušan Daniel.

Som networkérom a autorom blogu o MLM www.dusandaniel.sk. Aktívne podnikám v MLM. Na mojom blogu prezentujem svoje praktické skúsenosti s MLM. Vediem team ľudí a pomáham im dosiahnuť úspech v MLM. Ukazujem ľudom ako efektívne budovať databázu kontaktov a kontaktovať ľudí. Robím to čo ma baví a to je práca s ľuďmi, čo sa rozhodli, že si splnia svoje sny.

Facebook Twitter 

Comments

comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *