Skvelá literatúra k MLM

od autora: | 26. apríla 2013

mlm,literatúra k mlm, vzdelávanieDnes by som vám rád dal do pozornosti pár kníh, ktoré vám možu pomôcť pri budovaní  vášho MLM podnikania.

Quain Bill, Síla profesionálních spotřebitelů

Táto kniha je povinnou literatúrou pre každého, kto by si rád vytvoril príjem pri svojich nákupoch. Naučí vás, ako vytvárať bohatstvo tým, že budete nakupovať lepšie, nie lacnejšie.

Robert Kiyosaki, Biznis 21. Storočia

Autor hovorí, že sťažovať si na ekonomiku, nariekanie alebo obviňovanie druhých vám finančnú budúcnosť rozhodne nezaistia. Ak chcete žiť v blahobyte, chcete mať bohatstvo, musíte si ho vybudovať sám. Musíte sa zmocniť svojej budúcnosti tým, že získate kontrolu nad svojimi financiami už dnes! Pre väčšinu z vás sú to možno veľmi ťažké ekonomické časy, no pre mnohých podnikateľov sú to naopak časy plné ekonomických a investičných príležitostí. Nielenže práve dnes je tá správna chvíľa na to, mať vlastný podnik, ale v skutočnosti nikdy nebola príhodnejšia!

Kiyosaki Robert, Škola biznisu

Kniha vám odkryje osem hodnôt sieťového marketingu spojených so zarábaním peňazí. Ako autor uvádza, na spoločnostiach sieťového marketingu je najlepšie, že ponúkajú nielen vzdelávacie kurzy, ale aj programy osobného rozvoja. Hodnota týchto programov je neoceniteľná. Mnoho ľudí si začína uvedomovať, že priemyselný vek sa skončil a zákony sveta sa navždy zmenili. V informačnom veku sa musíme o seba postarať sami. Inými slovami súťažíte o prácu s ľuďmi na celom svete.

Randy Gage, Jak si vybudovat MLM stroj na peníze

Autor je svetový expert na sieťový marketing. Kniha odkrýva to, ako si môžete vytvoriť z pretrvávajúceho pasívneho príjmu finančnú slobodu. Randy sa pretĺka cez klamstvá a nadsázky, aby vám presne ukázal, ako vytvoriť úspech v tomto úžasnom obchode.

V knihe objavíte:

  • Prečo je sieťový marketing riešením dnešnej ekonomiky
  • Ako si vybrať tú správnu MLM spoločnosť
  • Rozdiel medzi podvodníkmi a legálnym MLM
  • Ako vyhľadávať najlepších kandidátov
  • Ako urobiť pôsobivé prezentácie
  • Ako zdokonaliť lídrov vo vašom tíme
  • Pochopíte, prečo sa táto kniha nazýva „Biblia sieťového marketingu“

Ivo Toman, Jak budovat MLM

V knihe sú presne popísané detaily ako začať a hlavne úspešne pokračovať v tomto systéme práce, resp. zarábania peňazí. Spomenuté sú rôzne aspekty, ktoré si potrebuje obchodník v MLM systéme osvojiť. Napríklad plánovanie a motivácia. Autor uvádza aj názorné príklady ako efektívne budovať sieť obchodníkov, ako viesť porady a vzbudiť v nich chuť pracovať viac a viac. Jednoduchosť vychádza zo samotných skúseností autora v tomto podnikaní.

Ivo Toman, Jak začít MLM – Strašák nebo příležitost?

Najpredávanejšia kniha o tom, ako správne začať svoje podnikanie v multilevel marketingu. Nájdete v nej jednoduchý návod, rady pre začiatočníkov, praktické skúsenosti pokročilých a rôzne techniky, ako sa do toho pustiť.

Toto je len stručný zoznam kníh o MLM.

Budem rád, ak svoje typy na knihy uvediete v komentároch pod článkom. Ak sa Vám článok páčil, dajte mu like a zdieľajte ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach alebo ma osobne kontaktujte.

Prajem vám veľa úspechov!
Dušan Daniel.

Som networkérom a autorom blogu o MLM www.dusandaniel.sk. Aktívne podnikám v MLM. Na mojom blogu prezentujem svoje praktické skúsenosti s MLM. Vediem team ľudí a pomáham im dosiahnuť úspech v MLM. Ukazujem ľudom ako efektívne budovať databázu kontaktov a kontaktovať ľudí. Robím to čo ma baví a to je práca s ľuďmi, čo sa rozhodli, že si splnia svoje sny.

Facebook Twitter 

Comments

comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *