Budujete si v MLM podnikaní svoju osobnú značku(self branding)?

od autora: | 19. februára 2015

mlm_osobna_znackaBudujete si vo svojom podnikaní svoju osobnú značku? Pre ľudí z biznisu je veľmi dôležité si ju budovať. Ak náhodou podnikáte v MLM, doporučujem vám sa touto otázkou seriózne zaoberať.

Predpokladám, že ste už zažili situáciu, že niekto pred vami spomenul meno nejakého úspešného človeka a vy ste si toho človeka ihneď vybavili. Hneď ste vedeli odkiaľ ho poznáte, čo to je za človeka a čomu sa venuje. Vedeli ste to preto, lebo daný človek si vybudoval svoju značku.

Teraz sa zamyslite. Koho si vybavíte pod menami Martin Mažár, David Kirš, či Andy Winson? Pokiaľ sa pohybujete v MLM biznise, klasicky podnikáte, či sa venujete osobnému rozvoju, určite ste už tieto mená museli postrehnúť. Títo úspešní podnikatelia si vybudovali svoje značky. Svoje značky si budujú dlhodobo, preto ich poznáte a viete kto sú.

Ako si budujem svoju značku ja

Mnoho ľudí vie, s akou MLM firmou spolupracujem. A kto náhodou nevie, nie je problém si to zistiť, alebo sa ma na to rovno opýtať. Taktiež píšem svoj blog o MLM a prispievam článkami aj na ďalšie blogy týkajúce sa MLM.  Tiež robím konzultácie pre ľudí, čo sa o MLM zaujímajú a nevedia ako na to. Nerobím to týždeň, robím to dlhodobo. Dá sa povedať, že už roky.

Ako mi budovanie značky pomáha v mojom MLM podnikaní

Poviem vám jeden príklad z mojej praxe.

Nedávno ma kontaktoval jeden môj čitateľ, ktorý ma sleduje dlhšiu dobu.  Časom si sám zistil s akou MLM firmou ja spolupracujem. V tom čase ho daná MLM firma nezaujímala ale po čase sa k danej firme znovu dostal. Začal sa o spoluprácu s MLM firmou viac zaujímať. A hádajte na koho sa obrátil? Na mňa.

Budovať značku sa v MLM podnikaní určite oplatí.

Určite stojí za to venovať čas pre budovanie svojej značky. Budovať si svoju značku je možné viacerými spôsobmi. Budovať značku sa dá aj offline, nie len online. Svoju značku si budujete už len tým, ako sa bavíte s ľuďmi. Či ste ochotný ľudom pomáhať. Či si stojíte za svojím názorom.  Ako sa správate k ľuďom. Na čom pracujete celý deň. Kam smerujete.  Svoju značku si budujete aj tým, aké správy píšete na svoj facebook profil. Takto si ľudia o vás vytvárajú predstavu.

Verím, že tento článok bol pre vás prínosom a budem rád, ak sa v komentároch pod článkom pochválite, ako si vy budujete svoju osobnú značku.

Ak sa vám článok páčil, dajte mu like, pridajte svoj komentár pod článok a zdieľajte ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach alebo ma osobne kontaktujte.

Prajem vám veľa úspechov!
Dušan Daniel.

Som networkérom a autorom blogu o MLM www.dusandaniel.sk. Aktívne podnikám v MLM. Na mojom blogu prezentujem svoje praktické skúsenosti s MLM. Vediem team ľudí a pomáham im dosiahnuť úspech v MLM. Ukazujem ľudom ako efektívne budovať databázu kontaktov a kontaktovať ľudí. Robím to čo ma baví a to je práca s ľuďmi, čo sa rozhodli, že si splnia svoje sny.

Facebook Twitter 

Comments

comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *