MLM a produkt. Má vôbec zmysel sa nad tým zamýšľať?

od autora: | 1. júna 2016

mlm_produktMLM a produkt. Má vôbec zmysel sa nad tým zamýšľať?
Možno ste sa už niekedy zamysleli nad touto otázkou, ako veľmi je dôležitý produkt v MLM.

Odpoveď je, že kvalitný produkt v MLM podnikaní je rozhodujúci.

Keď čítam príspevky diskutujúcich na rôznych fórach na tému MLM, nedá sa nevšimnúť si, ako sa ľudia predbiehajú s rôznymi ponukami na spoluprácu. Raz taká firma, potom taká firma. Teraz je tu nejaká novinka, buďte medzi prvými, to tu ešte nebolo a pod. No málo kto rieši produkt a kvalitu produktu.

Kvalita produktu rozhoduje.

Bez kvalitného produktu sa dlhodobo uspieť v MLM nedá. Taktiež k produktu musíte mať vzťah a musí byť konkurencie schopný s podobnými produktami na trhu. Myslím tým nie predražený produkt. Musíte mu veriť a sami ho chcieť dlhodobo používať. Následne nie je problém robiť pravidelný obrat a na základe obratu dostanete odmenu. Ak produktu neveríte, a sami ho používať nebudete, nebudete ho vedieť doporučiť ďalej.

Osobná skúsenosť s produktom je nenahraditeľná.

Osobným používaním produktov si budujete svoje nadšenie a zapálenie k MLM. A to zapálenie a nadšenie priťahuje ľudí do MLM podnikania. Ak ste sa pripojili k MLM firme a nesedí vám produkt, pravdepodobne v tej MLM firme neuspejete. Je to kruté, no je to tak.

MLM podnikanie je o ľuďoch, o budovaní vzťahov medzi ľuďmi. A vzťahy sa budujú aj cez produkty. Preto je veľmi dôležité aj o aké produkty sa jedná. Mne osobne najviac vyhovujú produkty dennodennej spotreby. Pravidelne ich používam, pravidelne sa míňajú a nie je problém robiť pravidelný obrat. No niekomu môže viac vyhovovať iný sortiment. A to je v poriadku.

Veľa ľudí pri výbere MLM firmy pozerá len na kompenzačný plán. No treba si uvedomiť, že bez obratu a používaním produktov vám ani kompenzačný plán nepomôže k úspechu v MLM.

Tak sa konečne rozhodnite, že v MLM podnikaní uspejete a zamerajte sa na výber takého produktu, ktorý vám bude vyhovovať najviac a dokážete si k nemu vypestovať vzťah.

Držím vám palce, aby sa vám to poradilo.

Ak vás článok zaujal, prípadne hľadáte zmenu, možno nájdeme spoločnú reč. Neváhajte ma kontaktovať alebo kliknite na spolupráca.

Prajem vám veľa úspechov!
Dušan Daniel.

Som networkérom a autorom blogu o MLM www.dusandaniel.sk. Aktívne podnikám v MLM. Na mojom blogu prezentujem svoje praktické skúsenosti s MLM. Vediem team ľudí a pomáham im dosiahnuť úspech v MLM. Ukazujem ľudom ako efektívne budovať databázu kontaktov a kontaktovať ľudí. Robím to čo ma baví a to je práca s ľuďmi, čo sa rozhodli, že si splnia svoje sny.

Facebook Twitter 

Comments

comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *