Kompenzačný plán alebo produkt. Čo si v MLM všímať ako prvé?

od autora: | 9. novembra 2015

produkt_mlm_kompenzacny_planKompenzačný plán alebo produkt. Na čo upriamiť svoju pozornosť, keď sa o MLM podnikanie zaujímate? Túto tázku si častokrát položí mnoho ľudí, čo sa o MLM podnikanie začína zaujímať.

Každého síce može zaujímať niečo iné, ale niektoré veci treba zobrať do úvahy už na začiatku MLM podnikania.

Ak chcete v MLM podnikaní uspieť, musíte počítať s nasledovným:

Produkty, ktoré ponúka vaša MLM spoločnosť BUDETE musieť aj osobne používať

Bez tohoto uvedomenia si, vám doporučujem do MLM podnikania ani nevstupovať. Bez toho nemáte v MLM šancu uspieť. Bodka.

Veľa ľudí pozerá najskôr na kompenzačný plán a produkt ich až tak nezaujíma. Stačí si pozrieť pár diskusií na facebooku a hneď ste v obraze. Navzájom si argumentujú, ktorý kompenzačný plán je lepší a pod. No ale bez toho, aby produkt aj doma osobne používali, vám ani najlepší kompenzačný plán nepomôže.

Seriózne MLM firmy platia len za obrat, ktorý zorganizujete a bez vlastnej skúsenosti s produktami, dlhodobý úspech nedosiahnete. Ľudia naokolo rýchlo zistia, či produkt sami používate.

Pokiaľ niekomu ponúkate produkt, ktorý sami nepoužívate, ide len o klamanie ľudí.

Týmto konaním si už mnoho ľudí pokazilo vzťahy napr. s rodinou a priateľmi a pripisujú to MLM. MLM s tým ale nič nemá. To oni spravili chybu a je konečne čas si to priznať.

Mnoho ľudí si MLM podnikanie mýli s možnosťou rýchleho zarobenia. V tom lepšom prípade dosiahnu len jednorázový zárobok a potom títo ľudia prechádzajú do ďalšej MLM firmy. A takto stále dookola. Týmto svojim správaním kazia meno sebe a MLM firme, s ktorou spolupracujú a celkovo oboru MLM.

Preto nerobte tieto chyby aj vy.  Pozrite si MLM firmy a vyberte si takú, ktorej produkt je vám blízky a ktorý si viete predstaviť dlhodobo používať. Len osobnou skúsenosťou viete produkt niekomu doporučiť.

A teraz pozor. Osobným používaním produktov si budujete svoje nadšenie a zapálenie k MLM. A to zapálenie a nadšenie priťahuje ľudí do podnikania. Ak ste sa pripojili k MLM firme a nesedí vám produkt, pravdepodobne v MLM neuspejete. Je to kruté, ale je to tak.

Ak chcete úspešne budovať vaše MLM podnikanie, budujte si nadšenie k produktom aj k príležitosti. Nadšenie sa nedá hrať, ani pretvárka nepomôže. Ľudia nie sú slepí. Ľudia vždy radšej pôjdu za niekým, koho vidia ako lídra, má osobnú skúsenosť a to čo hovorí, aj robí.

A to najdoležitejšie, ľuďom máte slúžiť.

Ak sa vám článok páčil, dajte mu like a zdieľajte ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach, alebo ma osobne kontaktujte.

Ak rozmýšľate, že sa do MLM podnikania pustíte, neváhajte ma kontaktovať alebo kliknite na spolupráca.

Prajem vám veľa úspechov!
Dušan Daniel.

Som networkérom a autorom blogu o MLM www.dusandaniel.sk. Aktívne podnikám v MLM. Na mojom blogu prezentujem svoje praktické skúsenosti s MLM. Vediem team ľudí a pomáham im dosiahnuť úspech v MLM. Ukazujem ľudom ako efektívne budovať databázu kontaktov a kontaktovať ľudí. Robím to čo ma baví a to je práca s ľuďmi, čo sa rozhodli, že si splnia svoje sny.

Facebook Twitter 

Comments

comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *