K úspechu v MLM patrí aj odpoveď NIE

od autora: | 12. júla 2013

úspech, mlm, odpoveď nieStretávam veľké množstvo ľudí, ktorí stále hovoria dookola, že ľudia hovoria na ich príležitosť stále nie a nie. Veď predsa odpoveď nie patrí k MLM podnikaniu.

Nie nadarmo sa hovorí, že to čo posilňuješ, to sa stáva. Počuť nie je prirodzené a normálne.  Patrí to do akéhokoľvek podnikania. Treba si uvedomiť, že odpoveď nie môže mať niekoľko významov. Napríklad, nie neznamená nikdy. Ak mi niekto odpovie na moju príležitosť nie, opýtam sa ho, či nie znamená nikdy a ak nie, či ho môžem kontaktovať v budúcnosti.

Verte mi, za odpoveďou nie príde raz zákonite áno. Treba byť trpezlivý a veriť si. Je to len štatistika. To máte ako pri hádzaní kockou. Raz padne 6-stka. Či chcete alebo nie. Musíte len dostatočne dlho hádzať.

Keď dostanete odpoveď nie, buďte radi. Dostali ste možnosť osobnostne rásť. Práve táto odpoveď vás naučí, ako v takejto situácií reagovať. Každý úspešný podnikateľ v MLM podnikaní počul veľakrát nie. Preto je úspešný. Čím väčší počet odpovedí nie dostanete, tým budete úspešnejší.

A niekoho ponúknete príležitosťou, dopredu neviete, aká bude odpoveď. Vždy je to 50:50. Ale kým sa nespýtate, nemôžete dostať odpoveď. Kým nedostanete odpoveď, nemôže rásť vaše MLM podnikanie.

Ak sa Vám článok páčil, dajte mu like, pridajte svoj komentár pod článok a zdieľajte ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach alebo ma osobne kontaktujte.

Prajem vám veľa úspechov!
Dušan Daniel.

Som networkérom a autorom blogu o MLM www.dusandaniel.sk. Aktívne podnikám v MLM. Na mojom blogu prezentujem svoje praktické skúsenosti s MLM. Vediem team ľudí a pomáham im dosiahnuť úspech v MLM. Ukazujem ľudom ako efektívne budovať databázu kontaktov a kontaktovať ľudí. Robím to čo ma baví a to je práca s ľuďmi, čo sa rozhodli, že si splnia svoje sny.

Facebook Twitter 

Comments

comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *