Prečo sú ľudia hlúpi chorí a bez peňazí…

od autora: | 15. augusta 2013

mlm, sieťový marketingNázov tohto článku som prebral z názvu knihy od Randy Gageho „Proč jste tak hloupí nemocní a bez peněz…“. Tá kniha ma tak upútala a inšpirovala, že som sa rozhodol vyjadriť sa k nej a pridať pár svojich myšlienok.

Určite ste už stretli ľudí, ktorí sa len tak potulujú životom, žijú zo dňa na deň, nič si neplánujú, sťažujú sa, všade vidia problémy a ich celý život je jeden veľký problém. Ak k tomu pridáme aj ich finančné problémy a názor, že všetko viem, všade som bol, niekde aj 3-krát a kde som ešte nebol, odtiaľ mám kľúče, dostanete zaujímavého človeka, ktorému je len ťažko pomôcť.

Pozor na vnútorný hlas a čo si myslíme o sebe

V podstate sa dá pomôcť každému, ale funguje aj príslovie, že komu niet rady, tomu niet pomoci. Žijeme v dobe, ktorá je plná príležitostí. Niekto tie príležitosti vidí a iný vidí len problémy. V tejto dobe sa môže každému vodiť dobre ale je rozhodujúce, čo si myslíme o sebe, o peniazoch, o bohatých ľudoch a ako sa rozprávame sami zo sebou.

Aj poctivou prácou sa dá dosiahnuť bohatstvo

Skúste si zapnúť televízor. Ako sú v TV prezentovaní bohatí ľudia? Sú prezentovaní tak, že svoje bohatstvo museli dosiahnuť len podvodmi, klamstvom.  Že druhým len berú, aby sami mali dosť. Čo vás učili v rodine o peniazoch? Verím že ste niečo podobné počuli,  že peniaze nie sú dôležité, že peniaze kazia charakter, atď. Ak si pozriete hociktorý film zistíte, že vždy keď ide o boj medzi dobrom a zlom, bohatstvo predstavuje vždy to zlé. Takto je nám predkladané, čo si máme myslieť o bohatstve a prosperite.

Zákon myšlienok

Ak takto budete rozmýšľať aj naďalej, verte tomu, že úspech dosiahnete len ťažko a nikdy nebudete mať dostatok peňazí. Čo je potrebné okamžite urobiť je, zmeniť myšlienky o peniazoch, napríklad pomocou afirmácií. To doporučuje aj Randy Gage v spomínanej knihe. Len takto pritiahnete do svojho života peniaze a prosperitu. Peňazí je na svete dosť pre každého. Stačí správne myslieť a konať.

Ak sa Vám článok páčil, dajte mu like, pridajte svoj komentár pod článok a zdieľajte ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach alebo ma osobne kontaktujte.

Prajem vám veľa úspechov!
Dušan Daniel.

Som networkérom a autorom blogu o MLM www.dusandaniel.sk. Aktívne podnikám v MLM. Na mojom blogu prezentujem svoje praktické skúsenosti s MLM. Vediem team ľudí a pomáham im dosiahnuť úspech v MLM. Ukazujem ľudom ako efektívne budovať databázu kontaktov a kontaktovať ľudí. Robím to čo ma baví a to je práca s ľuďmi, čo sa rozhodli, že si splnia svoje sny.

Facebook Twitter 

Comments

comments

3 názory na “Prečo sú ľudia hlúpi chorí a bez peňazí…

  1. Miro

    Dobrý článok, užitočné rady. Poznatky od Randyho Gageho sú uplatniteľné nie len v MLM podnikaní, ale aj v hocijakej inej oblasti. Takže pozor na vlastné myšlienky, trávime s nimi najviac času.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *