Podnikaním v MLM k finančnej a osobnej slobode

od autora: | 18. januára 2013

finančná a osobná sloboda, mlmUrčite ste sa už stretli s pojmami finančná a osobná sloboda. Veľa ľudí však  ani presne nevie, čo tieto pojmy znamenajú. Vysvetľujú si to tak, že po práci si môžu robiť čo len chcú a s kým chcú. Ale to nie je finančná a osobná sloboda.

Finančná a osobná sloboda znamená, že môžete robiť čo chcete, kde chcete, s kým a kedykoľvek chcete a máte pritom dostatok peňazí na to, aby ste to mohli urobiť.

Spoločnosť a škola nás vedú k tomu, aby sme vyštudovali a našli si dobré zamestnanie. Snažíme sa stúpať po kariérnom rebríčku dúfajúc, že zarobíme viac. No vyššia pozícia si zvyčajne vyžaduje i viac času a nemusí sa zákonite spájať s finančnou a osobnou slobodou. Ako je to možné? No predsa jednoducho. Neexistuje totiž žiadna univerzita, ktorá by mala kurz s názvom Finančná a osobná sloboda.

Nie sme pripravovaní na to, aby sme dosahovali finančnú a osobnú slobodu. Každý kto sa chce naučiť ako dosiahnuť finančnú a osobnú slobodu, musí vynaložiť nemalé úsilie, aby získal potrebné znalosti.

Finančná a osobná sloboda úzko súvisí aj s možnosťou voľby. Ak budete mať viac peňazí, budete mať i viac možností. Zamyslite sa nad tým. Každý by chcel dosiahnuť finančnú a osobnú slobodu, no len málokto o tom skutočne premýšľa a ešte menej, aj koná.

Je veľa možností, ako sa dopracovať k finančnej a osobnej slobode. Jednou z nich je podnikanie v sieťovom marketingu(MLM).

Dobré firmy sieťového marketingu majú prepracovaný vzdelávací systém, nahrávky, knihy a možnosť zúčastňovať sa vzdelávacích seminárov. To všetko vám pomôže k tomu, aby ste dokázali efektívne pracovať na budovaní si vašej finančnej a osobnej slobody.

Budete sa musieť stať lídrom, ktorého ľudia nasledujú. O tom je MLM podnikanie. To ako sa stať lídrom, sa dozviete v ďalšom článku.

Ak sa Vám článok páčil, dajte mu like, pridajte svoj komentár pod článok a zdieľajte ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach alebo ma osobne kontaktujte.

Prajem vám veľa úspechov!
Dušan Daniel.

Som networkérom a autorom blogu o MLM www.dusandaniel.sk. Aktívne podnikám v MLM. Na mojom blogu prezentujem svoje praktické skúsenosti s MLM. Vediem team ľudí a pomáham im dosiahnuť úspech v MLM. Ukazujem ľudom ako efektívne budovať databázu kontaktov a kontaktovať ľudí. Robím to čo ma baví a to je práca s ľuďmi, čo sa rozhodli, že si splnia svoje sny.

Facebook Twitter 

Comments

comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *