5 najčítanejších článkov z blogu dusandaniel.sk za rok 2014

od autora: | 13. januára 2015

mlm-najcitanejsie-clankySám veľmi dobre viem, že nie vždy sa mi podarí všetko to, čo si naplánujem. Podobne je to aj s čítaním článkov. Mnoho z vás radi čítate články o MLM a osobnom rozvoji na mojom blogu dusandaniel.sk, no nie vždy máte čas ich všetky čítať.

Preto som pre vás pripravil zoznam 5 najlepších a najčítanejších článkov roku 2014. Ak ste niektorý z článkov počas roka prehliadli, tak tu je možnosť si ich prečítať znovu bez toho, aby ste ich museli hľadať.

1. Ako som v nákupnom centre spravil kontakt s neznámou osobou

Tento článok sa stal najčítanejším článkom za rok 2014. To je len dôkaz toho, že mnoho ľudí má s kontaktovaním ľudí problém. Uvádzam tu jednu situáciu z mojej praxe, ako osloviť cudzieho človeka.

Prečítať článok

2. Koho osloviť do MLM podnikania

Jednou z vecí, ktorú ľudia pôsobiaci v MLM riešia je, koho osloviť na spoluprácu. V článku nájdete tipy na ľudí, ktorí s vami spolupracovať budú, resp. koho naopak vôbec neosloviť.

Prečítať článok

3. Nepodceňte výber miesta stretnutia s prospektom

Pre budovanie úspešného MLM podnikania je potrebné sa s potencionálnymi budúcimi obchodnými partnermi aj stretávať. V článku nájdete tipy, kde je vhodné sa s ľuďmi rozprávať o obchodnej príležitosti.

Prečítať článok

4. 3 spôsoby ako robiť osobný obrat v MLM

V každej serióznej MLM firme sú ľudia platení len za obrat, ktorý zorganizujú a nie za registrácie nových členov. V článku sa s vami podelím ako jednoducho obrat v MLM robiť.

Prečítať článok

5. Prečo sú ľudia hlúpi chorí a bez peňazí…

Určite ste už stretli ľudí, ktorí sa len tak potulujú životom, žijú zo dňa na deň, nič si neplánujú, sťažujú sa, všade vidia problémy a ich celý život je jeden veľký problém. Názov tohto trochu kontroverzného článku som prebral z názvu knihy od Randy Gageho “Proč jste tak hloupí nemocní a bez peněz…”.

Prečítať článok

Ak sa vám článok páčil, dajte mu like, pridajte svoj komentár pod článok a zdieľajte ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach alebo ma osobne kontaktujte.

Prajem vám veľa úspechov!
Dušan Daniel.

Som networkérom a autorom blogu o MLM www.dusandaniel.sk. Aktívne podnikám v MLM. Na mojom blogu prezentujem svoje praktické skúsenosti s MLM. Vediem team ľudí a pomáham im dosiahnuť úspech v MLM. Ukazujem ľudom ako efektívne budovať databázu kontaktov a kontaktovať ľudí. Robím to čo ma baví a to je práca s ľuďmi, čo sa rozhodli, že si splnia svoje sny.

Facebook Twitter 

Comments

comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *