Chcem podnikať v MLM. Čo ma čaká?

od autora: | 19. apríla 2016

Prvé kroky v MLMČasto dostávam pri stretnutiach s potenciálnymi obchodnými partnermi otázku: Čo ma čaká po registrácií do MLM firmy? Čo bude nasledovať a čo ma čaká?

Dostávate aj vy tieto otázky od záujemcov?

Myslím si, že otázky v podobnom duchu sú legitímne a oprávnené. Vo väčšine ich dostávam od ľudí, čo sú takmer na 100% rozhodnutí o spoluprácu so mnou a majú evidentný seriózny záujem o podnikanie v MLM.

Rozoberme si pár bodov, ktoré vás po registrácií do MLM čakajú. Tieto body by mal s vami prejsť váš aktívny sponzor.

  • Budete si musieť zodpovedať, PREČO ste sa do MLM podnikania pustili. Nájsť hlbší zmysel, nie len peniaze. Vaša odpoveď na otázku PREČO vás bude hnať dopredu a motivovať vás robiť potrebné kroky pravidelne.
  • Budete si musieť zadefinovať pravidlá hry so svojim sponzorom.  Dobrý sponzor nespolupracuje s hocikým a tým, že si vás vybral,  investuje do vás svoj čas. Preto sa aj vy  musíte snažiť a nezneužívať jeho čas. V opačnom prípade si nájde ďalšieho, komu sa bude venovať.
  • Budete si musieť začať veriť, že môžete v MLM uspieť. Tiež budete musieť začať veriť sponzorovi, upline, MLM firme a produktom
  • Budete musieť začať používať produkty, aby ste mali vlastné skúsenosti a boli dôveryhodní.
  • Budete sa musieť samostatne vzdelávať a vyčleniť si čas na vaše MLM podnikanie
  • Napojíte sa na vzdelávací systém vašej MLM firmy, prípadne vzdelávacej organizácie do ktorej patríte a zoznámite sa so svojou upline.

Toto bolo len pár bodov, ktoré si budete musieť na začiatku svojho MLM podnikania prejsť, uvedomiť si ich a  aktívne na tých bodoch aj dlhodobo pracovať.

O vašom úspechu alebo neúspechu v MLM rozhodnete v prvom rade vy sami.

Aj keď sa hore uvedené body zdajú jednoduché, mnoho ľudí má problém sa nimi dlhodobo zaoberať. Chýba im totiž cieľavedomosť a vytrvalosť, ktoré sú v MLM podnikaní potrebné.

Ak vás článok zaujal, prípadne hľadáte zmenu, možno nájdeme spoločnú reč. Neváhajte ma kontaktovať alebo kliknite na spolupráca.

Prajem vám veľa úspechov!
Dušan Daniel.

Som networkérom a autorom blogu o MLM www.dusandaniel.sk. Aktívne podnikám v MLM. Na mojom blogu prezentujem svoje praktické skúsenosti s MLM. Vediem team ľudí a pomáham im dosiahnuť úspech v MLM. Ukazujem ľudom ako efektívne budovať databázu kontaktov a kontaktovať ľudí. Robím to čo ma baví a to je práca s ľuďmi, čo sa rozhodli, že si splnia svoje sny.

Facebook Twitter 

Comments

comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *