3 spôsoby ako robiť osobný obrat v MLM

od autora: | 25. augusta 2014

1429268_31816314Každý kto seriózne rozmýšľa nad podnikaním v MLM zrejme chápe, že bude potrebné sa naučiť robiť osobný obrat s produktami. V každej serióznej MLM firme sú ľudia platení len za obrat, ktorý zorganizujú a nie za registrácie nových členov. Ak náhodou máte už vybudovanú sieť a ľudia v sieti nepoužívajú výrobky a netvoria obrat, nemáte nič zarobené.

V tomto článku si ukážeme 3 spôsoby ako robiť osobný obrat v MLM.

1. spôsob ako vytvoriť osobný obrat v MLM je Vaša vlastná osobná spotreba

Ide o najjednoduchší spôsob ako vytvoriť obrat. Používate výrobky, ktoré sa Vám páčia, fungujú Vám, pomáhajú Vám, proste máte osobnú skúsenosť. Osobná skúsenosť Vám neskôr pomôže pri ďalších spôsoboch ako tvoriť obrat. Osobná skúsenosť sa nedá ničím nahradiť. Buď výrobok používate a poznáte ho, alebo ho nepoužívate a nebudete ho vedieť neskôr doporučiť ďalej. Viac sa o tom dočítate v tomto článku. Ak Vaša MLM spoločnosť ponúka viacero produktov, doporučujem vyskúšať čo najviac produktov z ponuky.

2. spôsob ako vytvoriť osobný obrat v MLM je Vaše sociálne okolie

Druhým spôsobom ako vytvoriť osobný obrat je Vaše sociálne okolie. Myslí sa tým Vaša rodina a najbližší známi. Vo väčšine prípadov to nebudú ľudia, čo sa pripoja k Vášmu MLM podnikaniu, ale veľmi radi budú používať Vaše produkty. Čim lepšie fungujú Vaše rodinné vzťahy, tým budú Vaši známi lepšími používateľmi výrobkov, s ktorými máte osobnú skúsenosť. Získate tak referencie na produkty aj od iných ľudí a viete ich použiť pri treťom spôsobe tvorby osobného obratu v MLM.

3. spôsob ako vytvoriť osobný obrat v MLM je maloobchodný predaj, tzv. priamy predaj

Tretím spôsobom ako vytvoriť osobný obrat je maloobchodný predaj, tzv. priamy predaj. Tu už začína realita a to ako viete zúžitkovať svoje vlastné skúsenosti s produktami. Väčšina kvalitných MLM spoločností má vyvinutý vzdelávací systém, ktorý Vám pomôže v trénovaní predajných zručností. Idete s kožou na trh a nezabúdajte, že Vy ste chodiaca reklama. Počítajte s tým, že sa Vás ľudia budú pýtať na Vaše praktické skúsenosti s produktami. Keďže Vy a Vaše sociálne okolie produkty používate, s kladnými referenciami by ste problém mať nemali.

Toto boli 3 spôsoby ako robiť osobný obrat v MLM. Keď tieto tri spôsoby budete pravidelne používať, Vaše MLM podnikanie bude rásť.

Ak sa vám článok páčil, dajte mu like, pridajte svoj komentár pod článok a zdieľajte ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach, alebo ma osobne kontaktujte.

Prajem Vám veľa úspechov!
Dušan Daniel.

Som networkérom a autorom blogu o MLM www.dusandaniel.sk. Aktívne podnikám v MLM. Na mojom blogu prezentujem svoje praktické skúsenosti s MLM. Vediem team ľudí a pomáham im dosiahnuť úspech v MLM. Ukazujem ľudom ako efektívne budovať databázu kontaktov a kontaktovať ľudí. Robím to čo ma baví a to je práca s ľuďmi, čo sa rozhodli, že si splnia svoje sny.

Facebook Twitter 

Comments

comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *